Home Minami producten Wat u moet weten Vergelijk omega-3 producten Over Minami-Nutrition Verkooppunten van de producten van Minami Contact

 

Stichter Jo Wyckmans
Bestel zijn boek op Bol.com

Jo Wyckmans studeerde grafische kunsten aan St.-Lucas in Brussel en mode aan de Koninklijke Academie van Schone Kunsten in Antwerpen. Zijn interesse naar natuurgeneeskunde begon tijdens een reis in Japan 25 jaar geleden. Vervolgens studeerde hij aan het Viow gezondheidsleer en nu leidt hij een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogst zuivere visoliesupplementen, Minami Nutrition.

Wyckmans, die jarenlang beroepshalve bezig was met esthetiek en uiterlijke schoonheid, werd gefascineerd door innerlijke schoonheid en gezondheid als één geheel. Zijn respect voor het leven en de natuur deed hem zoeken naar de kern van wat gezondheid is. Hij stichtte Minami Nutrition om zijn passie na te streven. Vandaag werkt hij samen met heel wat universiteiten en is hij een goede bekende van vooraanstaande artsen en professoren tot ver buiten Europa.

"Mijn ultieme streefdoel was een bedrijf oprichten dat uitsluitend voedingssupplementen aanbiedt volgens de hoogste kwaliteit volgens een duurzame, educatieve en ethisch verantwoorde manier.

Hierbij word ik gedreven door mijn inspiratie om:
- producten aan te bieden met een positieve invloed op gezondheid zodat zowel het individu als de bevolking er beter van wordt
- producten aan te bieden van een niet te evenaren zuiverheid en kwaliteit

Mijn doel wens ik te bereiken door te adverteren op een eerlijke, geloofwaardige en ethisch verantwoorde manier. Onze moderne levensstijl eist zijn tol. Daarom bied ik oplossingen aan voor alledaagse gezondheidsproblemen op een manier die verrijkend is voor de menselijke geest."

Jo Wyckmans
Stichter Minami Nutrition

Gezond vanbinnen, mooi vanbuiten

Jo Wyckmans is tevens auteur van het boek 'Gezond vanbinnen, mooi vanbuiten'. Dit is een boek over het verband tussen gezondheid, voeding en positief denken.

NBD|Biblion recensie
Vanuit een nieuwe invalshoek benadert dit boek de voeding. Een gezonde levensstijl en een gezonde voeding vereisen inzicht in de effecten van positief denken, stress, de directe leefomgeving en gezond eten. Alle groepen voedingsmiddelen worden besproken in relatie tot gezondheid. Veelal vanuit het orthomoleculaire principe, de juiste voedingsstof op de juiste plaats in het lichaam op het juiste tijdsstip. Dit wordt gebundeld in een hoofdstuk over de weg naar een gezonde manier van eten; weten is een, doen is twee. Ook de rol van supplementen krijgt hierin aandacht. De auteur heeft een kunstzinnige achtergrond en raakte professioneel geïnteresseerd in de invloed van voeding op schoonheid en is hierdoor orthomoleculaire wetenschappen gaan studeren. Een heel leesbaar boek voor alle geïnteresseerden.

(Biblion recensie, Ir. K.W. Sijtsma)home | producten | omega-3 | vergelijk | over ons | verkooppunten | contact | disclaimer