Home Minami producten Wat u moet weten Vergelijk omega-3 producten Over Minami-Nutrition Verkooppunten van de producten van Minami Contact

Over Minami Nutrition

Minami Nutrition is een jong bedrijf dat is opgericht door Jo Wyckmans en zich kenmerkt door het aanbod van omega-3-supplementen die middels een unieke extractiemethode verkregen worden. Door de zeer hoogwaardige kwaliteit van de producten is Minami Nutrition binnen enkele jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat marktleider is in Belgische apotheken en wereldwijd in meer dan 25 landen wordt verkocht. Sinds het begin is de visie geweest om de zuiverste visolie te produceren op de meest milieuvriendelijke manier en waar de werkzaamheid wetenschappelijk van onderbouwd kan worden.

Over Vitals Voedingsupplementen

Sinds 1 september 2009 is Vitals Voedingssupplementen de distributeur van Minami Nutrition producten in Nederland. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden omdat we de passie voor pure en werkzame producten delen. Vitals heeft zich tot nu toe met haar eigen supplementen altijd geconcentreerd op de complementaire gezondheidszorg. Bij artsen en therapeuten die veel met voedingssupplementen werken, staat Vitals bekend als een hoogwaardig merk met uitstekende informatievoorziening. Overigens hebben ook enkele zelfstandige drogisterijen en reformzaken onze unieke producten ontdekt en bieden deze in hun winkel aan.

Vitals is een dynamisch bedrijf dat weet waar ze over praat met een deskundig team van medisch en complementair geschoold personeel. De producten van Vitals en Minami passen beide uitstekend bij de consument met bovenmatige interesse in voedingssupplementen van superieure kwaliteit en werkzame doseringen.

Jo Wyckmans, stichter van Minami Nutrition Minami en het milieu Minami en wetenschap Minami producten
Stichter Jo Wyckmans Ecologisch verantwoord Wetenschappelijke studies Producten van Minami
"Mijn ultieme streefdoel was een bedrijf oprichten dat uit­sluitend voedings­supplementen aanbiedt van de hoogste kwaliteit, volgens een duurzame, educatieve en ethisch verantwoorde manier."

Jo Wyckmans
Stichter Minami Nutrition
Minami gebruikt een distillatieproces dat zeer milieuvriendelijk is en vermijdt het gebruik van irriterende, chemische solventen. De warmte en elektriciteit die nodig zijn voor dit proces, wordt ook op een ecologische manier gegenereerd door gebruik te maken van bio-grondstoffen. Minami legt de nadruk op wetenschap. Het belangrijkste is natuurlijk de werkzaamheid en toepasbaarheid van de producten en dit wordt onderzocht aan de hand van humane studies. De supplementen van Minami behoren tot de beste van de wereld.

Minami biedt voor alle leeftijden de essentiële vetzuren EPA en DHA in precies de juiste verhouding en concentratie. Voor elke behoefte, voor jong en oud. De verschillen met andere merken zijn de hoge doseringen, zuiverheid en milieuvriendelijkheid van de productiemethode.
Meer informatie over Jo Wyckmans Meer info over de ecologische inspanningen van Minami Meer informatie over de wetenschappelijke studies van Minami Een overzicht van de producten van Minami
home | producten | omega-3 | vergelijk | over ons | verkooppunten | contact | disclaimer