Naar boven

MorEPA Cholesterol

Omega 3-vetzuren gecombineerd met rode gist rijst en co-enzym Q10
  • tot 1 juni ontvangt u 10% korting
  • bevat 10 mg monacoline K per softgel
  • optimale ondersteuning met slechts 1 softgel per dag
€ 29,95 € 26,96
In winkelmandje
Delen
Levertijd:
Voor 18:00 uur besteld, is morgen in huis!
Art.nr:
MMC20

Omschrijving

MorEPA Cholesterol 60 softgels is van lay-out veranderd. Het kartonnen doosje is vervangen door een nieuwe, recyclebare outfit. De samenstelling van dit product blijft ongewijzigd. MorEPA Cholesterol 30 softgels zal binnenkort ook wijzigen van lay-out. 

MorEPA Cholesterol is een compleet supplement dat op natuurlijke manier het behoud van een gezonde cholesterolspiegel ondersteunt. MorEPA Cholesterol bevat geconcentreerde diepzeevisolie, aangevuld met monacoline K uit rode gist rijst.

Beheerst het cholesterolgehalte en ondersteunt de hartfunctie
MorEPA Cholesterol bevat EPA en DHA die de normale werking van het hart ondersteunen bij een consumptie van minstens 250 mg per dag. MorEPA Cholesterol bevat naast deze essentiële omega 3-vetzuren ook andere natuurlijke ingrediënten met een bewezen effect. Het bevat onder andere monacoline K uit rode gist rijst. Het gebruik van 10 mg monacoline K per dag draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Biologisch actieve B-vitaminen
MorEPA Cholesterol bevat de biologisch actieve vormen van vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat), foliumzuur (calcium- L-methylfolaat) en vitamine B12 (methylcobalamine) die de normale stofwisseling (= metabolisme) van homocysteïne ondersteunen. Vitaminen in de biologisch actieve vorm hoeven in het lichaam niet meer omgezet te worden.

Ingrediënten

Samenstelling per softgel:   %RI*
Diepzeevisolieconcentraat 602 mg -
Totaal omega 3-vetzuren 550 mg -
- waarvan EPA (eicosapentaeenzuur) 382 mg -
- waarvan DHA (docosahexaeenzuur) 118 mg -
Rode gist rijst (met 10 mg monacoline K) 200 mg -
Co-enzym Q10 (ubiquinon)  50 mg -
Vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat) 1,4 mg 100%
Foliumzuur (calcium-L-methylfolaat, Metafolin®) 400 mcg 200%
Vitamine B12 (methylcobalamine) 2,5 mcg 100%

(*) RI = Referentie-inname per dag

Ingrediënten
Diepzeevisolieconcentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, rode gist rijst (RYR), bevochtigingsmiddel: glycerol, verdikkingsmiddel: bijenwas, co-enzym Q10, natuurlijk sinaasappelaroma, stabilisator: zonnebloemlecithine, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan), pyridoxal-5-fosfaat, kleurstof: ijzeroxide, calcium-L-methylfolaat, methylcobalamine.

Glutenvrij, lactosevrij.

Etiket tonen

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies
Volwassenen: 1 softgel per dag, met ruim water innemen, het liefst bij de hoofdmaaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 
Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met lever-, nier-, of spierproblemen, kinderen en adolescenten. Personen die geneesmiddelen gebruiken, personen boven de 70 jaar en personen met een intolerantie voor statines dienen advies te vragen aan hun behandelend arts of therapeut. Vermijd het gebruik van pompelmoes (grapefruit). 

Bewaaradvies
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Koel (max.25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht, niet invriezen.

Voedingssupplementen
Dit product is een voedingssupplement (Vetzurenpreparaat).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.