Naar boven

VeganDHA

100% plantaardige omega 3-vetzuren op basis van algenolie
  • geschikt voor vegetariërs en mensen die om andere redenen liever geen visolie nemen
  • 250 mg VeganDHA per softgel
  • met 0,75 mg astaxanthine
€ 37,95
In winkelmandje
Delen
Levertijd:
Voor 18:00 uur besteld, is morgen in huis!
Art.nr:
MVD12

Omschrijving

VeganDHA is van lay-out veranderd. Het kartonnen doosje is vervangen door een nieuwe, recyclebare outfit. De samenstelling van dit product blijft ongewijzigd.

Als vegetariër of veganist haal je minder omega 3-vetzuren uit je voeding omdat je immers geen dierlijke producten zoals vis consumeert. VeganDHA is een hooggedoseerd DHA-supplement uit algenolie.

VeganDHA is afkomstig van de microalg Schizochytrium sp. en zit in een vegetarische softgel en is voor 100% plantaardig. Per dagdosering van 1 softgel levert dit product 250 mg van het omega 3-vetzuur DHA. Bovendien is er 0,75 mg astaxanthine (uit de alg Haematococcus pluvialis) toegevoegd.

DHA ondersteunt de hersenfunctie en het gezichtsvermogen
DHA is een belangrijk meervoudig onverzadigd vetzuur. Het is goed voor de hersenfunctie en is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Verder helpt DHA om scherp te blijven zien en het gezichtsvermogen normaal te houden. Deze gunstige effecten van DHA worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

VeganDHA voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven
VeganDHA is eveneens uitermate geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Extra inname van 200 mg DHA per dag door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg EPA en DHA, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus of zuigeling die borstvoeding krijgt.

Over astaxanthine
Ook bevat VeganDHA astaxanthine. Astaxanthine is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen, bepaalde planten en micro-organismen. De alg Haematococcus pluvialis die in dit product wordt gebruikt als bron van astaxanthine is de rijkste natuurlijke bron.

Ingrediënten


Samenstelling per softgel:
DHA-concentraat uit algenolie 333 mg
Omega 3-vetzuren 250 mg
- waarvan DHA (docosahexaeenzuur) 250 mg
Astaxanthine (uit Haematococcus pluvialis) 750 mcg

Ingrediënten
DHA-concentraat uit algenolie (van Schizochytrium sp.), bevochtigingsmiddelen: glycerine en carrageen, gemodificeerd maiszetmeel, natuurlijk sinaasappelaroma, astaxanthineconcentraat (uit Haematococcus pluvialis), antiklontermiddel: siliciumdioxide, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan), zuurteregelaar: natriumcarbonaat.

Glutenvrij, lactosevrij.

Etiket tonen

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies
Als voedingssupplement voor volwassenen. 1 softgel per dag met ruim water innemen, liefst bij een (vetbevattende) maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Bewaaradvies
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Koel (max.25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht, niet invriezen.

Voedingssupplementen
Dit product is een voedingssupplement (Vetzurenpreparaat).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.