Naar boven

Een gezond hart

Het klopt! Omega 3-vetzuren zijn goed voor het hart.
De omega 3-vetzuren EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart en dragen bij tot de normale werking van het hart, op voorwaarde dat u er dagelijks minstens 250 mg van consumeert. EPA en DHA zit in vette vis (makreel, haring, zalm, sardinen), zeewieren en schaal- en schelpdieren. U kunt er ook voor kiezen om elke dag een omega 3-supplement te gebruiken.

MorEPA Platinum

MorEPA Platinum is Minami’s hoogst gedoseerde formule met 1 gram EPA+DHA per softgel, de gouden standaard onder de omega 3-supplementen. Met deze volwaardige hoeveelheid omega 3 bereikt u een optimale ondersteuning. MorEPA Platinum is aangevuld met 25 mcg vitamine D3 per softgel. De softgels hebben een aangename sinaasappelsmaak en geven geen last van oprispingen.

Probeer gratis!
Wilt u MorEPA Platinum eerst proberen? U kunt de sample gratis bestellen met kortingscode 'HART18'. Bestel onderaan deze pagina.


 

Het hart is een fascinerend orgaan. Het is een sterke spier die zo hard pompt dat het elke dag wel een tankwagen van zevenduizend liter zou kunnen vullen. In het lichaam pompt de hartspier het bloed door het bloedvatenstelsel. Een hele klus! Alle bloedvaten samen hebben maar liefst een lengte van ruim 100 000 km; dat is 2,5 keer de wereld rond.

Help uw hart sterk en krachtig te blijven
Het aantal hartslagen van een mens ligt in een leven ligt tussen de 1 en 2 miljard. Belangrijk dus om goed voor uw hart te zorgen. Dit doet u door gezond te eten, niet te roken, op tijd te ontspannen en voldoende te bewegen. Zo zorgt u er ook voor dat de bloeddruk goed blijft. Beoefent u een duursport? Zorg dan voor een goede begeleiding zodat u de fysieke inspanning goed opbouwt. Te hard trainen is ook niet goed.

Wat kunnen voedingsstoffen voor uw gezondheid betekenen?
Op een hartvriendelijk menu staan groenten en fruit, plantaardige vetten (bijvoorbeeld olijfolie, lijnzaadolie, walnotenolie, etc.) en vette vis (bevat omega 3-vetzuren en vitamine D).