Naar boven

EPA + DHA Liquids
Nieuw: EPA + DHA Liquids, hoog gedoseerde vloeibare visoliesupplementen

Verreweg de meeste visolieproducten bieden EPA en DHA in de vorm van softgels. In bepaalde situaties kan een vloeibare vorm echter prettig zijn, zoals wanneer hoge doseringen EPA en DHA gewenst zijn, of wanneer iemand het lastig vindt om capsules te slikken.

Minami biedt twee hoog gedoseerde vloeibare visoliesupplementen geschikt voor volwassenen en kinderen. De omega 3-vetzuren in deze producten zijn uitsluitend in de triglyceridenvorm, zodat de vetzuren optimaal opneembaar zijn.
 
EPA + DHA Liquid is geschikt voor volwassenen en bevat maar liefst 1500 mg EPA en 1500 mg DHA per 5 milliliter. Het is aangevuld met 10 mcg vitamine D. Er is gezorgd voor een aangename smaak door toevoeging van een natuurlijk citroenaroma.

EPA + DHA Liquid Kids is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en bevat maar liefst 750 mg EPA en 750 mg DHA per 2,5 milliliter. Het is aangevuld met 2 mcg vitamine D. Door de toevoeging van een natuurlijk sinaasappel- en bessenaroma is gezorgd voor een prettige smaak.

10% korting
Je ontvangt éénmalig 10% korting op EPA + DHA Liquid én EPA + DHA Liquid Kids. Gebruik hiervoor kortingscode LIQ10 in het winkelmandje. De korting wordt direct verrekend. 

Friend of the Sea
MINAMI is Friend of the Sea-gecertificeerd. Friend of the Sea is een internationale organisatie met als missie de oceanen te beschermen en duurzame visserij en aquacultuur te promoten.