Naar boven

Over Minami

Erkend als de beste

Minami biedt omega 3-voedingssupplementen die stuk voor stuk beantwoorden aan de hoogste normen op het gebied van zuiverheid en kwaliteit. In plaats van simpelweg als “Goed” bestempeld te worden, zijn wij erkend als beste. De visolieproducten van Minami worden bovendien geproduceerd volgens een strenge Europese milieunorm.

Bij Minami beseffen we maar al te goed dat als het gaat om producten die uw gezondheid ondersteunen, u zoekt naar de beste kwaliteit en dat uw verwachtingen hoog zijn. We vertellen u op deze pagina graag meer over de inspanningen die wij verrichten om aan uw verwachtingen te voldoen.


Ontdek onze producten
 
Bijzondere extractiemethode

Minami gebruikt een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie) die door gerenommeerde wetenschappers wordt geprezen. Hierdoor bereiken wij zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid. Deze meest geavanceerde en kostbare productietechniek wordt gebruikt om tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen van onze trouwe klanten. Bekijk hier een afbeelding van het productieproces

Waarom superkritische CO2-extractie in plaats van moleculaire distillatie? Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven. Bekijk hier een vergelijking tussen de extractie- en zuiveringsmethoden voor omega 3-oliën.


Ontdek onze producten
 
Kleine ecologische voetafdruk

Minami gebruikt een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode. Doordat dit productieproces superefficiënt is, gebruiken we 75% minder warmte dan de concurrentie. De CO2 wordt bijna volledig gerecycled en de fabriek maakt gebruik van biobrandstof in de vorm van raapzaadolie. Minami werkt bovendien uitsluitend met duurzaam gevangen kleinere vissoorten. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk!


Ontdek onze producten
 
Merk van professionals

Gezondheidsprofessionals verdiepen zich regelmatig in de wetenschap en weten hoe belangrijk omega 3-vetzuren zijn voor de gezondheid. Hoewel in de ‘regel’ 250 mg omega 3 per dag wordt geadviseerd, kiezen veel professionals voor een hogere dosering.

Minami biedt omega 3-voedingssupplementen met een zeer hoge dosering, waarvan de voordelen en de effecten wetenschappelijk onderbouwd zijn. Bovendien worden de producten milieuvriendelijk en volgens een zeer geavanceerd proces vervaardigd, wat ze tot de zuiverste van onze planeet maakt. Niet vreemd dat professionals in de gezondheidszorg daarom kiezen voor de producten van Minami.


Lees over Gezondheid
 
minami vergelijken
Dezelfde softgel, meer omega 3-vetzuren

We noemen onze producten vaak hooggedoseerd. Dat heeft te maken met de hoeveelheid omega 3-vetzuren per softgelcapsule. Daar waar veel visoliecapsules 30 tot 35% omega 3-vetzuren bevatten, bereikt Minami dankzij de gepatenteerde productiemethode maximale omega 3-concentraties van 80 tot 90%. Dat wil zeggen dat de inhoud van de softgelcapsule maar liefst voor 90% bestaat uit omega 3-vetzuren. Het grote voordeel hiervan is dat u vaak kunt volstaan met een dosering van één softgelcapsule per dag.


Softgel met 90% omega 3
 
Gecontroleerde zuiverheid

De producten van Minami staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid. Bij elke productie laten we door externe laboratoria de zuiverheid analyseren, om er zeker van te zijn dat de producten aan de strenge eisen voldoen. Dit alles wordt voor elke batch vastgelegd op analysecertificaten. Zeker bij visolie is deze zorgvuldigheid heel erg belangrijk omdat vis tegenwoordig helaas verontreinigingen kan bevatten door vervuiling van zeewater.
 
Voor consumptievis (de vis die in de winkel wordt verkocht) gelden andere normen. Het is immers niet haalbaar om elke vis apart te analyseren.


Ontdek onze producten
 
minami vergelijken
Minami; S.M.A.R.T. Choice

Kiezen voor Minami is een S.M.A.R.T. Choice:

Supercritical: superkritische CO2-extractie
Maximum concentration: maximale doseringen en concentraties
Advanced formulations: geavanceerde en bewezen formules
Refined purity: optimaal gezuiverd
Technology with ecocare: milieuvriendelijk productieproces

                                                                                                                                                                                                               
Ontdek onze producten