Naar boven

Betaalinformatie

Staffelkorting
Wanneer u meerdere producten besteld zijn de volgende kortingen zijn van toepassing:
• bij 2 producten 5% korting
• vanaf 3 producten 10% korting

iDeal

Als uw bankrekening in Nederland loopt, kunt u uw bestelling direct online voldoen door middel van iDeal. 
 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. 
 

 
Bancontact/Mister Cash voor België
Met Bancontact of Mister Cash kunnen klanten met een Belgische bankrekening online aankopen doen door middel van hun bankpas. Mister Cash is veilig, betrouwbaar en zeer gemakkelijk.
 
Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.
 


 
Creditcard
In Nederland en het buitenland kunt u uw bestelling veilig afrekenen met VISA en MasterCard. 


 
 
Achteraf op rekening betalen via AfterPay
Kent u AfterPay nog niet? Probeer het eens. Het werkt heel eenvoudig en veilig. AfterPay voert voor Minami het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Minami betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.